reklama

- Ποιο είναι το άκρον άωτον της ζήλειας; - Να γεννήσει η γυναίκα σου δίδυμα και να υποψιάζεσαι ότι το ένα δεν είναι δικό σου!)

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ GAME ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΚΟοοοΡΤΣΟ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αριστερός με… πλούσια ελαττώματα

ax kounelaki
Τη σουίτα του έκτου ορόφου στο ιδιωτικό μαιευτήριο, όπου γέννησε η σύντροφός του, τού την έκανε δώρο ο ιδιοκτήτης της κλινικής.

Δώρο είναι και η κάρτα μέλους που του δίνει πρόσβαση στην πισίνα του λεγόμενου γυμναστηρίου των επωνύμων στο κέντρο της πόλης, δυο βήματα απ’ τη Βουλή;

Αυτόπτες μάρτυρες λένε πάντως ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πάει πολύ νωρίς το πρωί στην πισίνα του γυμναστηρίου, ώστε να είναι σε καλή φόρμα την υπόλοιπη μέρα.

Το συγκεκριμένο γυμναστήριο είναι γνωστό στον κοσμικό λαό της πόλης ως το γυμναστήριο των επωνύμων. Για ένα διάστημα το επισκέπτονταν τόσο η βουλευτίνα Έλενα Ράπτη όσο και ο αγαπημένος της Γιάννης Μαρακάκης, τότε δηλαδή που ο σύντροφος της βουλευτίνας είχε «φάει πόρτα» στο γυμναστήριο του Κοινοβουλίου. Οι πληροφορίες μας θέλουν επίσης και τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο να σηκώνει τα βαράκια του στον «παράδεισο της επαναστατικής γυμναστικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου